fbpx

12 tips til at blive klar til skolestart

Bookmark (0)
Please login

12 af mine bedste tips til at blive klar til skolestart.

Hos os har det altid handlet lidt som om at få børnene klar til skole, som at få os alle i gang igen. Derfor er den side med ekstra matrialet næsten lige så vigtigt som de 12 tips.

Og vi havde 4 skolebørn på 1 gang, det krævede noget organisering. 
Du får mine 12 bedste tips til at blive klar til skolestart ved at udfylde nedestående formular, vær OBS på at du tilmelder dig min nyhedsmails liste, som du til hver en tid kan afmelde dig igen.
Hvis du ALLEREDE er medlem, så udfylder du bare felterne, mit mailing systemt kan genkende dig således at du ikke bliver oprettet 2 gange (med mindre du bruger flere forskellige mailadr)

Jeg udsender nyhedsmails 3-5 gange om mdr, og det er med super gode tips, tricks, opskrifter og lign. Modtagerne af nyhedsmails er nr. 2 på listen over de der får nyhederne først, det er klub medlemmerne først, så er det dem på nyhedmails listen og dernæst de sociale medier. 
At modtage nyhedsmail fra Husmortip.dk er en god måde at holde sig opdateret på nyttige tips og tricks, spare penge, og få ny inspiration til både hjemmet og hverdagen.

Skriv et svar

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Created by TrineToemmeraas.dk