Klub Caddy

“Det du ikke ved, er blot fordi du endnu ikke har lært det”

Fru Nielsen's TUC-Kage

Bookmark (0)
Please login to bookmark Close

Kagen der aldrig slår fejl

Du skal bruge:

1 pk. TUC kiks
3 æggehvider
180 g. sukker
100 g. hasselnødder eller mandler
1 tsk. bagepulver
Kom æggehvider og sukker i en skål og pisk det stif.
TUC-kiks og nødderne knuses, jeg kan godt lide at der er større stykker i det. Det blandes med bagepulver i æggehvider.

Dejen kommes i en smurt springform ca. 23 cm. i diameter, eller en form med ca. diameter. Kagen bages ved 175 grader ovn midt i ovnen i ca. 25 minutter, heller for lidt tid end for meget. Hvis den får "for lidt" bliver den mere konfekt agtigt, hvilket jeg godt kan lide
Køl kagen af, pak den ind indtil du skal bruge den.

Cremen laver jeg af:

2 dl. fløde
1 tsk. vanilje
2 spsk. sukker
1-2 dl. creme fraiche
Fløde, vaniljesukker og sukker piskes til en let skum, creme fraice vendes i, smag til. Det kommes ovenpå den afkølede kage, pyntes med friske bær og gerne lidt hakkede nødder og chokolade. Mørk chokolade med mynte passer godt til.

Kom den på køl til den skal spises.

Bunden kan bages og kommes i fryseren, så har man altid en lækker kage hvis der kommer gæster. Tag den op min 30 min før den skal pyntes og spises.

Copyright © 2025 All Rights Reserved
Created by TrineToemmeraas.dk
heart-pulse
Gennemgå indkøbskurven
0
Tilføj en rabatkode
Subtotal