Madplan for april mdr.

Madplan for april mdr.
Her får du en komplet madplan til aftensmad for hele april måned – til 2 voksne og 2 børn – med fokus på sæsonens frugt og grønt. Jeg har forsøgt at lave det familievenligt, nemt og varieret med plads til klassikere og grøntsagsglæde. Indkøbslisten kommer efter madplanen og er på alt, så kan du vuderer hvad du har brug for at købe og hvornår
Uge 14
Mandag – Kartoffel-porresuppe m. hjemmebagt brød
Tirsdag – Pasta med grøntsagssauce (gulerod, løg, squash) og revet ost
Onsdag – Kyllingefrikadeller med ovnkartofler og råkost (gulerod, æble, citron)
Torsdag – Æggekage med spinat og rugbrød
Fredag – Hjemmelavede pizzaer med grønt og skinke
Lørdag – Fiskefrikadeller med spidskålssalat og kartofler
Søndag – Lasagne med hvidkål og gulerodssalat
Uge 15
Mandag – Grøntsagstærte med porre og ost, serveret med salat
Tirsdag – Rester/”Tøm køleskabet” wok med nudler og grønt
Onsdag – Kylling i karry med ris og dampet blomkål (eller gulerødder)
Torsdag – Linsesuppe med gulerod og løg – brød til
Fredag – Hjemmelavede burgere med ovnbagte rodfrugter
Lørdag – Fyldte pandekager m. grøntsager og skinke i ostesauce
Søndag – Boller i karry med revet grønt og ris
Uge 16
Mandag – Stegte ris med æg og grønt
Tirsdag – Fiskegryde med gulerod, porre og kartofler
Onsdag – Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
Torsdag – Grøntsagsboller i tomatsauce og ris
Fredag – Pitabrød med grønt og falafler/kødboller
Lørdag – Hjemmelavet pizza med champignon og ost
Søndag – Hønsekødssuppe med grøntsager og nudler
Uge 17
Mandag – Pastasalat med spinat, ostetern og bagt gulerod
Tirsdag – Kartofler, spejlæg og grøn salat
Onsdag – Wraps med grønt, kylling og dressing
Torsdag – Grøntsagsgryde med linser og rugbrød
Fredag – Hjemmelavede nuggets og ovnkartofler m. dip
Lørdag – Kylling i fad med gulerod og porre i flødesauce
Søndag – Rester / Brunch-aftensmad (æg, grønt, brød, ost m.m.)
Uge 18
Mandag – Rester af søndag eller pastaret med grøntsager
Tirsdag – Kartoffelpizza med spinat og feta
Onsdag - Rester
Indkøbsliste
Grøntsager & frugt
Kartofler
Gulerødder
Porre
Spidskål/hvidkål
Løg
Hvidløg
Æbler
Citron
Champignon
Spinat (frisk eller frossen)
Radiser
Rabarber (hvis til dessert)
Kolonialvarer
Ris
Pasta
Nudler
Linser
Tomatpuré / hakkede tomater
Rugbrød
Pitabrød
Mel
Gær
Tærtebunde (eller lav selv)
Bouillon
Karry, oregano, timian, paprika
Flåede tomater
Havregryn til panering
Køb & Frisk
Hakket okse
Kyllingebryst / kyllingefars
Fiskefars / fiskefileter
Skinke i tern
Æg
Fars til frikadeller (eller lav selv)
Pølser/bacon (valgfrit)
Mejeri
Mælk
Fløde (evt. madlavningsfløde)
Smør
Ost (revet ost, feta, ost i skiver)
Creme fraiche/yoghurt til dressinger
Ekstra
Tortillapandekager
Burgerboller
Frosne grøntsager til backup
Dressing-ingredienser (sennep, honning, olie, eddike)
Klik her for at se opskriften på min favorit forårs dessert med rabarber
Hva dessert er rabarber tiltængt
Hej Heidi
Ved ikke lige hvorfor linket til min forårs dessert med rabarber og opskriften ikke blev synlig efter jeg uploadede april mdr madplan. Men den er der nu, tusind tak for at gøre mig opmærksom på det 🙂
// Jeanette