Min "Efter skole" kage

Bookmark (0)
Please login to bookmark Close

En kage uden fine fornemmelser

Måtte du bage, eller lave mad efter skolen? jeg måtte bage men ikke bruge komfur, så derfor var denne kage en fast opskrift i min bagebog.
Jeg bagte den ganske få dage efter min mor døde, for den poppede op som noget trygt. Og jeg tænker det er vigtigt at unge mennesker har opskrifter de kan og må

Du skal bruges:

250 g. smeltet smør, eller flydende margaine hvis du er lige så "u-fin" som mig
175 g. mel
1,5 tsk. bagepulver
175 g. havregryn
140 g. sukker
15 g. kakao
Min form er ca 15 x 15 cm, jeg smør den lidt men bagepapir kan bruges.
180 g varmt ovn i ca. 20 min

Pynt

Man kan spise den som den er, eller komme glasur på.
120 g. flormelis
15-20 g. kakao
Eller komme instent kaffe i... 

Man kan toppe den med hvad tænker af drys, frugt, bær osv.

Skriv et svar

Copyright © 2025 All Rights Reserved
Created by TrineToemmeraas.dk
Gennemgå indkøbskurven
0
Tilføj en rabatkode
Subtotal