fbpx

Husmortip.dk

"Det, du ikke ved, er bare noget, du endnu ikke har lært"
Jeanette Lynge Nielsen - Klub Caddy

Hvem er Fru Nielsen


En kunde præsenterede mig således "Hvis man siger rengøring på de sociale medier siger man Jeanette Lynge Nielsen alias dkcleanqueen. Hun har i mere end 5 år givet tips, tricks og gode råd om alt fra rengøring af ovn, rens af fuger til hvordan man folder stræklagner. Måske så du hende trylle med natron og opvaskemiddel i Go Morgen Danmark, i sådan en grad det fik deres kommentarspor på facebook til at vælte.

Med mere end 30 års erfaring, mor til 4, mormor til 7 og gift med en rigtig mand, så ved hun hvad virker og hvad ikke virker..

Man kan ikke sige at jeg er typen der tænker mig selv som noget særligt, har aldrig haft tonsvis af selvtillid og troet jeg var mere end andre. Det har krævet mod at skulle turde sige højt at jeg havde denne drøm, drømmen om noget der var mit eget. I mange år drømte jeg om at eje og drive et konditori, jeg kan stadig se lokalerne for mig, mig og mit personale i vores smukke uniform og kunderne spiste lækre kager. Desværre viste det sig at jeg kan ikke bage de der "Bagedyst-kager".

Jeg har altid knoklet og har arbejdet siden jeg var 14 år gammel. Mit hjem og familie har/er det vigtigste i mit liv, og selv om vi aldrig har haft et Bo Bedre hjem, så har det været vigtigt for mig at min mand og børn aldrig var flove for at tage venner med hjem.
Det har altid været vigtigt for os at lave noget sammen i weekends og ferie, derfor udviklede jeg mine rytmer og rutiner i hverdagene så weekend og ferierne var fritid.

For godt 6 år siden sagde mine døtre til mig at jeg burde vise det jeg kunne på de sociale medier, jeg var nok lidt overrasket for jeg tænkte ikke på at jeg gjorde noget andre ikke gør, eller ved hvordan man gør. Det viste sig hurtigt at der var et kæmpe behov for at jeg delte ud af tips, tricks omkring rengøring, orden og lign.
Jeg nyder at hjælpe folk, og især det sidste 5 mdr har jeg haft travlt. De sociale medier har deres begrænsninger, og løsningen har været at gøre dette jeg har gjort nu.

Husmortip.dk vil over tid blive et større opslagsværk, som jeg glæder mig til at se vokse.
underskrift Jeanette Lynge Nielsen
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Created by TrineToemmeraas.dk
heart-pulse